Kennisplatform

In de 24 jaar dat de Liberty organisatie bestaat, heeft zij door haar ervaring een zeer specifieke expertise opgebouwd op het gebied van het gebruik van gasturbines in relatie tot het bestrijden van branden.
Het vooruitstrevend denken op gebied van repressie nodigt uit tot groter denken.
Rookgas analyse, rookkleuren analyse, rookintensiteit, vermogens van brand, buiten aanval, rookgasbestrijding, bluswater tekort, infrastructurele problemen, wellicht een achterstand ten opzichte van het buitenland, deze zaken vormen een aantal aspecten waarmee vooral beleidsmakers te maken hebben.
Het veilig blussen van buitenaf van grotere branden is erg actueel. Deze vorm van repressie kan goed worden uitgevoerd door inertisatie. Hier heeft Steamexfire BV een ruime ervaring mee, en kennis van.
Rook vormt steeds meer een gevaar en overlast voor de burger. Een Turbolöscher kan hiertegen een goed alternatief vormen.
Diverse onderzoeken zijn uitgevoerd door diverse instanties uit Nederland, Duitsland, Amerika en Australie. Graag delen wij de praktische kennis, die de combinatie TET in huis heeft.

Laatste nieuws

02/12/2014

Laatste nieuws

25/11/2014