Samenwerkingen

Steamexfire BV heeft diverse samenwerking overeenkomsten met strategische business partners. Deze joint ventures resulteren voornamelijk in versterking en uitbreiding van vakkennis.

Nederland
Movares
Movares is één van de grootste en meest vooraanstaande engineering organisaties op het gebied van infrastructuur. Movares is in ruime mate betrokken bij tunnel ontwerp en veiligheid systemen. Ook neemt Movares deel in de Commissie Tunnelveiligheid.
 
Svitzer Salvage
Svitzer is een maritieme salvage organisatie, die betrokken is bij het bergen van schepen en bij het blussen van branden op grotere schepen. Svitzer heeft vestigingen over de gehele wereld.
 
Polen
C.S.R.G.
C.S.R.G. is de nationale Poolse redding brigade voor de Poolse mijn industrie. Daarnaast geeft C.S.R.G. trainingen aan mijn redding brigades  uit de hele wereld. Deel van de apparatuur die gebruikt wordt voor het blussen van mijnbranden, zijn Steamexfire systemen.
 
USA
Micon Mining/Phoenix 1 Response
Phoenix is een belangrijke organisatie op het gebied van mijnbranden. Veelal wordt haar expertise ingeroepen tijdens een mijn brand. De samenwerking tussen Steamexfire NB en Phoenix resulteert in de beschikbaarheid van de capaciteit van 50 M3 per seconde aan inert gas voor mijnbranden aldaar.
 
Oekraïne
Steamexfire-Ukraine is betrokken bij de levering en verkoop van Steamexfire systemen in de Ukraine. Steamexfire-Ukraine is een zelfstandige dealer organisatie. 
 
Australie
Steamexfire BV werkt samen met Q.M.R.S. en Simtars in Queensland. Beide organisaties zijn ‘s wereld meest toonaangevende organisaties op het gebied van gaschromatografie, het analyseren van rookgassen om zo de toestand van een brand te analyseren.
 

Engeland
Steamexfire BV is lid van de FABIG, Fire And Blast Information Group, een organisatie waarmee wij kennis delen op het gebied van Aerosol blussing en Inert Gas Blussing.

Steamexfire BV is lid van JOIFF (organisation for emergency services management). JOIFF heeft als doel om kennis, vaardigheden en begrip te ontwikkelen op het gebied van rampenbestrijding alsmede het verbeteren van de veiligheidsstandaarden en werkomgeving waarin hulpdiensten  opereren.


Laatste nieuws

02/12/2014

Laatste nieuws

25/11/2014